Sandefjord sanitetsforening holder til i Stockflethsgate 26 i Sandefjord sentrum. Vi er ca. 130 medlemmer – og av disse er det mellom 25 og 40 som kommer til våre medlemsmøter hver 3. onsdag i måneden. Møtene blir avertert i Sandefjords Blad.  Møtene inneholder noe foreningsinformasjon, besøk av representant fra institusjoner vi støtter, foredrag, eller en enkel form for underholdning.

Hver vår og høst, på tirsdager, har vi arbeidsmøter i Stockflethsgate 26.  I tiden kl.10.00 til 12.00 kan medlemmer komme og få en hyggelig prat over en kopp kaffe. De som ønsker det, får instruksjon i å lage ting som vi selger/lodder ut på julemessen vi har i slutten av november. Annen hver tirsdag har vi Kløvertur, vi går en times tur i sentrumsnære gater eller tar en utflukt til friområder rundt byen.

Sandefjord sanitetsforening støtter N.K.S. sine satsningsområder, og en stor del av vår virksomhet består i å skaffe midler som gis tilbake til lokalmiljøet i form av støtte til gode levevilkår for barn, unge og eldre.

Vi er aktive med forskjellige tiltak i løpet av året – og vi har alltid bruk for en hjelpende hånd. Aktiviteter som kan nevnes er Kafè på Biblioteket hver lørdag,  januar til mai og fra september til desember. Der selger vi vafler, kake, rundstykker, kaffe og saft. Vi lærer innvandrerkvinner å strikke, høytlesing for barn på Biblioteket og strikkeopplæring av barn i småskolen.I juli måned deltar vi på Handlens Dag i Torggaten. Vi har stor stand hvor vi selger rømmegrøt, vafler m.m. og har en stor kaketombola.  Julemessen vår holdes alltid siste lørdag i november, i Stockflethsgt. 26.

Besøk våre medlemsmøter, vil vil gjerne ha nye medlemmer. Du kan delta i våre aktiviteter og være aktivt medlem – eller velge å være passivt medlem. Alle er like velkomne.

Vårt styre består av: Leder Anne Marie Jahre Larsen, nestleder Laila I. Monsen, kasserer Åse M. Vabog, sekretær Marianne Grøterud,  styremedlem Ingjerd Dahl, Toril Seeberg, Lisbeth Horn Bakken og Kari Hetty.                  Varamedlem: Bente Redalen.

Kontaktperson

Anne Marie Jahre Larsen  tlf. 908 72 173       Foreningens e-post:    Sandefjord.sanitet@gmail.com

Våre Kjernesaker

Kvinnehelse

Barn og unge

Integrering

Psykisk helse